| ﺳﻪشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ الثلاثاء ۰۴ جمادى الثانیة ۱۴۳۹ Tuesday 20 February 2018
اولین کنفرانس ملی مطالعات اقتصادی حوزه ساخت داخل و تولید ملی
  • 1396/07/15 15:26
دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌کند:

اولین کنفرانس ملی مطالعات اقتصادی حوزه ساخت داخل و تولید ملی

به گزارش خبرنگار دانشجویی و فرهنگی؛ اولین کنفرانس ملی مطالعات اقتصادی حوزه ساخت داخل و تولید ملی توسط دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود.

این کنفرانس در محورهای اقتصادی از جمله انرژی، نظری، بین‌الملل و مالی و پولی طبق زمانبندی ذیل برگزار می‌گردد.

• مهلت ارسال چکیده مقالات: 1 بهمن‌ماه 1396
  • مهلت ارسال ارصل مقالات: 15 بهممن 1396
  • تاریخ برگزاری کنفرانس: 7 اسفند 1396

از کلیه علاقه‌مندان و فرهیختگان گرانقدر دعوت به عمل می‌آید تا مقالات ارزشمند خود را به آدرس زیر ارسال نمایند.

شایان ذکر است؛ متن کامل مقاله می‌بایست بعد از تأیید چکیده مقاله توسط دبیرخانه ارسال گردد.

مشاهده مطلب
نمایندگان دانشجویان ساکن اقامتگاه‌ها مشخص شدند

با اعلام نتایج انتخابات؛

نمایندگان دانشجویان ساکن اقامتگاه‌ها مشخص شدند

جزییات موارد تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)

اداره امور دانشجویی منتشر کرد:

جزییات موارد تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)

زمانبندی ارائه خدمات دندانپزشکی دانشگاه امام صادق(ع) /ویزیت و مشاوره درمانی رایگان انجام می‌شود

اداره امور دانشجویی خبر داد:

برنامه زمانبندی رشته‌های ورزشی دانشگاه امام صادق(ع) در سال دانشگاهی ۹۷-۹۶

از سوی اداره تربیت بدنی اعلام شد؛

برنامه زمانبندی رشته‌های ورزشی دانشگاه امام صادق(ع) در سال دانشگاهی ۹۷-۹۶

به کانال رسمی «دانشجویی و فرهنگی» در تلگرام بپیوندید

اطلاع از آخرین اخبار دانشگاه امام صادق(ع)؛

به کانال رسمی «دانشجویی و فرهنگی» در تلگرام بپیوندید

مسابقات تنیس روی میز گرامیداشت دهه فجر با قهرمانی دانشگاه امام صادق(ع) به پایان رسید+عکس

مسابقات تنیس روی میز المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا و سیما گرامیداشت دهه مبارک فجر با قهرمانی دانشگاه امام صادق(ع) به پایان رسید.

فروش محصولات طب سنتی با تخفیف ویژه پایان سال در درمانگاه دانشگاه امام صادق(ع)+لیست محصولات

کارمند خدمات درمانی دانشگاه امام صادق(ع) از فروش محصولات طب سنتی درمانگاه با تخفیف ویژه پایان سال خبر داد.

دومین شماره از دوهفته‌نامه بین‌دانشگاهی آرما منتشر شد/توزیع نشریه ظهر امروز و فردا مقابل مسجد دانشگاه امام صادق(ع)

دومین شماره از نشریه بین دانشگاهی آرما به همراه ضمیمه با تلاش اداره امور فرهنگی دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شد.

جلسه ارائه و نقد علمی مدل نظام مالی نوین اسلامی برگزار شد

نشست تخصصی و کرسی نظریه پردازی "ارائه مدل نظام مالی نوین اسلامی به عنوان جایگزین نظام بانکداری متعارف" به تلاش دانشجویان انجمن علمی اقتصاد برگزار شد.

برنامه زمانبندی رشته‌‌های ورزشی در نیمسال دوم سال دانشگاهی ۹۷-۹۶

برنامه زمانبندی رشته‌‌های ورزشی در نیمسال دوم سال دانشگاهی ۹۷-۹۶ از سوی اداره تربیت بدنی اعلام شد.

پیام تسلیت معاونت دانشجویی و فرهنگی در پی سانحه هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج

در پی وقوع سانحه هوایی هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق(ع) پیام تسلیتی را منتشر کرد.

ناظران دانشجویی انتخاب شدند

سومین جلسه نمایندگان دانشجویان با مسئولین معاونت دانشجویی و فرهنگی ظهر امروز برگزار و ناظران بخش‌های رفاهی، تغذیه و سلامت و بهداشت انتخاب شدند.

کارگاه «هنر تحقیق و مقاله نویسی در حقوق» در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود

کارگاه «هنر نحقیق و مقاله نویسی در حقوق» توسط انجمن علمی دانشجویی حقوق در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود.

برنامه کوهنوردی دانشگاه امام صادق(ع) در نیمسال دوم سال دانشگاهی ۹۷-۹۶

برنامه کوهنوردی دانشگاه امام صادق(ع) در نیمسال دوم سال دانشگاهی ۹۷-۹۶ توسط اداره تربیت بدنی اعلام شد.

واریز وام شهریه صندوق رفاه به حساب دانشجویان متقاضی

طبق اعلام اداره امور دانشجویی، وام شهریه صندوق رفاه به حساب دانشجویان متقاضی واریز شد.

تجمع فاطمیون در روز شهادت حضرت زهرا(س)

تجمع فاطمیون غرب تهران در منطقه سعادت آباد با حضور هیئات مذهبی و عزاداران فاطمی در میدان شهید تهرانی مقدم (کاج)در روز شهادت حضرت زهرا(س) 96/12/01 ساعت 10صبح برگزار می‌شود.

امروز آخرین فرصت ثبت‌نام اعتکاف سال ۹۷ در حرم رضوی

مرحله نخست ثبت نام شرکت در آیین معنوی اعتکاف­ سال ۹۷ در مسجد گوهرشاد حرم مطهر امام رضا (ع) امروز پایان می‌یابد.

کتاب خطبه فدکیه همزمان با ایام شهادت مظلومانه حضرت زهرا(س) منتشر شد

هم زمان با ایام شهادت مظلومانه حضرت زهرا سلام الله علیها، کتاب خطبه فدکیه با تلاش هسته عترت شناسی دفتر اعزام مبلغ دانشگاه امام صادق(ع) منتشر گردید.

امکان دسترسی به انتشارات حوزه علوم انسانی اسلامی فراهم شد

انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) با همکاری دیگر موسسات، امکان دسترسی مستقیم به انتشارات فعال حوزه علوم انسانی اسلامی کشور را در این دانشگاه فراهم کرد.

تکریم و معارفه رؤسای سابق و جدید دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی

عصر امروز در جلسه شورای دانشگاه رؤسای سابق و جدید دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی تکریم و معارفه شدند.

مجلس عزاداری دهه اول ایام فاطمیه

مراسم دهه ی دوم ایام فاطمیه با سخنرانی حجت الاسلام کاشانی و با مداحی حاج حنیف طاهری در بیت آیت الله باقری کنی برگزار می گردد.

محفل نورانی انس با قرآن کریم در ایام گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد

محفل نورانی انس با قرآن کریم در ایام گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی به همت درالقرآن الکریم دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.

جلسه هسته گروه کوهنوردی «محمد جواد طائی» برگزار شد

جلسه هسته گروه کوهنوردی «محمد جواد طائی» همراه با معارفه مسئول جدید گروه برگزار شد.

برنامه فاطمیه دوم در دانشگاه امام صادق(ع)

روابط عمومی دانشگاه امام صادق(ع) از برگزاری روضه فاطمیه دوم در دانشگاه امام صادق(ع) به منظور باقیات الصاحات آیت الله مهدوی کنی در ایام فاطمیه دوم خبر داد.

پیام تبریک انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه امام صادق(ع) به دکتر افتخاری

انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه امام صادق(ع) در پیامی انتصاب دکتر افتخاری را به سمت ریاست دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی را تبریک گفت.